Stelian Petcu este un artist pentru care muzica a devenit un mod de viata, aceasta pasiune luand nastere inca din copilarie. "Portativul vietii a fost completat de notele si aprecierile profesorilor Universitatii Nationale de Muzica, unde a si absolvit. Vasta sa experienta artistica l-a propulsat pe Stelian Petcu de pe bancile facultatii direct in cadrul a numeroase festivaluri nationale si internationale. Vocea sa nu a trecut neobservata iar in prezent, artistul ingroasa randul muzicienilor de calitate din Romania.

formatie nunti
formatie nunti

In turneele efectuate atat in tara cat si in strainatate (Europa, America) a impartit scena cu artisti consacrati precum Maria Dragomiroiu, Elena Merisoreanu, Mirabela Dauer, Madalina Manole, Gabriel Dorobantu, Mioara Velicu, Jean Constantin, Jean Paler, Romica Tociu si Cornel Palade, Dem Radulescu, Dan Spataru, Gheorghe Turda, Aneta Stan etc. Impactul pe care aprecierea publicului, dar si faptul ca marii artisti il admirau a fost definitoriu pentru cariera lui Stelian. A mers mai departe insusind experienta in cadrul orchestrei "Maria Dragomiroiu" aproximativ 8 ani, participand la numeroase evenimente (receptii, nunti, botezuri, petrceri private, concerte).

 

"Stelian Petcu Band" este o echipa bine structurata si formata din dorinta de perfectionare. Pentru ca isi respecta foarte mult publicul, Stelian a reunit cei mai buni instrumentisti si solisti, cu o experienta impresionanta. Formatia acopera un repertoriu diversificat: Cafe-concert, Jazz, Classic, Valsuri, Tangouri celebre, Cover-uri, Muzica usoara, populara si de petrecere. Orga, acordeonul, saxofonul (clarinet), vioara, nai, tambal ofera clientilor posibilitatea sa aleaga cea mai buna optiune pentru evenimentul ce il sarbatoresc. Mai mult, instumentistii si-au "slefuit" talentul in cadrul Conservatorului avand si activitati in cadrul ansamblurilor: "Doina si Ciocarlia". "Stelian Petcu Band" este o suma a capacitatilor artistice, repertoriul fiind cuprinzator si bine organizat pe piata de profil, oferind la cererea publicului orice melodie preferata.

 

Sugestiile dumneavoastra sunt importante, deoarece combinate cu experienta noastra va vom ajuta sa selectati muzica ideala. Vom fi deschisi propunerilor dumneavoastra pe tot parcursul procesului de selectie. In plus, formatia este renumita deja pentru muzica de petrecere cu o sonorizare de calitate. Membrii band-ului pot concerta la orice eveniment in tara, dar si in strainatate asigurand o atmosfera de dans si de buna dispozitie de care va veti aminti toata viata! Daca l-ati intreba pe artist cum decurge o seara la un astfel de eveniment, v-ar raspunde ca nu stie cu ce sa inceapa…cu ropotul de aplauze, cu dansurile ce se incing pe muzica lui sau cu veselia ce li se citeste pe fata petrecaretilor…

 

In cazul în care optati pentru "Stelian Petcu Band" va sfatuim sa ne consultam cel putin o data inaintea evenimentului, pentru a planifica toate detaliile.